MYTEK

LIBERTY DAC – D/A Konvertor

Liberti DAC je najnoviji Mitek PCM / MKA / DSD USB2 DAC namenjen za reprodukciju muzike visokog kvaliteta i praćenje svih digitalnih audio formata, uključujući sve formate visoke rezolucije. DAC ima nekoliko digitalnih ulaza, digitalnu kontrolu jačine zvuka i neuravnotežen, kao i uravnotežene audio izlaze i pojačalo za slušalice visokih performansi. Dizajniran kao mali brat Brooklin DAC-a, Liberti DAC pruža robusne performanse u malom prenosnom paketu 1/3 stalak. Liberti DAC je sada otpreman.

SPECIFIKACIJE:

KONVERZIJA:
do 384k, 32-bitni PCM, matični DSD
do DSD256, DKSD, 127dB dinamičkog raspona MKA HI-RES DECODER: ugrađen u sertifikovani hardver MKA ™ dekoder

DIGITALNI ULAZI: USB2 Class2 (OSKS, Linuk bez vozača, svi formati), AES / EBU (PCM do 192k, do DSD64 DOP), 2k S / PDIF (PCM do 192k, do DSD64 DOP), Toslink / ADAT 2k S / PDIF (PCM do 192k, do DSD64 DOP)

IZLAZI ANALOGA: 1 par neuravnoteženog RCA, 1 par ravnoteže TRS, TRS u KSLR Metropolis kabel se može dodati kao opcija Pojačavač glave: Referentna jaka struja, visoko prolazno pojačalo za slušalice, 300mA, 3 vata, jednostruki neuravnoteženi priključak za slušalice, dizajniran za jak pogon slušalica, impedancija 0,1 Ohm

GENERATOR SATI: Slaba buka sa 10 podrhtavanja

FIRMVARE: Moguće nadograditi putem USB-a preko Mitek Control panela

OPCIJSKI ULAZNA SNAGA DC / BATTERIJA: 12VDC

DIMENZIJE: ŠxDxH = 5.5k8.5k1.74 ”= 140k216k44mm

TEŽINA: 1,5kg GARANCIJA: 2 godine

Brooklyn DAC+ – D/A Konvertor

Brooklin DAC + je prvenstveno referentni USB2 DAC, ali isto tako i linijski i fono analogni predpojačavač i referentno pojačalo za slušalice. Ugrađuje digitalnu i vinil reprodukciju u visokoj rezoluciji za referentno slušanje u slušalicama i zvučnicima. Sve integrisane funkcije su premium razreda. I fono predpojačalo, kao i pojačalo za slušalice su najvišeg kvaliteta, izazivaju namenske jedinice koje koštaju hiljade $ $.

Brooklin DAC + je predstavljen u RMAF 2017 u oktobru 2017. godine i sada se isporučuje. Zamenjuje Brooklin DAC koji je sada zaustavljen.

Brooklin DAC + sadrži sledeća poboljšanja u poređenju sa Brooklin DAC-om:
– Saber 9028 Pro čipset (9018 kod starijeg modela)
– Viši, transparentniji i manje bučan analogni atenuatorski krug.
– Poboljšane performanse analognog ulaza
– Poboljšana transparentnost Phono Stage-a
– Poboljšani zvuk pojačala za slušalice (više detalja, više definicija)
– Dvostruki mono analogni put

Drugim rečima Brooklin DAC + ima iste karakteristike kao i Brooklin DAC, ali poboljšani zvuk. To nije veliko poboljšanje, ali primetno, jer je Brooklin DAC i dalje odličan zvuk i najbolja vrednost u cenovnoj kategoriji u poređenju sa konkurencijom.

Brooklin DAC + je sada na lageru i otpremi. U Brooklin DAC-u se prodaju i preostale zalihe i dostupne su dok zalihe traju.

SPECIFIKACIJE:

KONVERZIJA: do 384k, 32-bitni PCM, matični DSD do DSD256, DKSD, 130dB dinamičkog raspona

MKA HI-RES DECODER: ugrađen u sertifikovani hardver
MKA ™ dekoder

DIGITALNI ULAZI: USB2 Class2 (OSKS, Linuk bez vozača, svi formati), AES / EBU (PCM do 192k, do DSD64 DOP), 2k S / PDIF (PCM do 192k, do DSD64 DOP), Toslink / ADAT 2k S / PDIF (PCM do 192k, do DSD64 DOP), SDIF3 do DSD256

ZATVORENO: „Mitek Femtoclock Generator ™“ 0,82ps interni podrhtavanje, unos i izlaz Vordclock-a (omogućava slaganje više jedinica za višekanalni rad, uključuje mch DSD)

IZLAZI ANALOGA: RCA, uravnoteženi KSLR, istovremeno, Impedancija 50 Ohm

GLAVNI IZLAZI: referentna velika struja, Visoko prolazno pojačalo za slušalice, 500 mA, 6 W, dvostruka utičnica za slušalice, dizajnirana tako da teško voze voziti slušalice

UGRADNI ATTENUATOR: Izbor analognog atenuatora od 1 dB, odvojen za glavni izlaz i slušalice, Digitalni 32-bitni prigušivač i dvodimenzatorski relej bajpas 1-bitni.

UGRADNJA ANALOG PREAMP: ulaz na liniji ili Phono M / M, M / C ulaz, upravljani relejem.

FUNKCIJA AUDIO INTERFACE: Svi digitalni ulazi mogu biti usmeren u računar preko USB2. Omogućava vezu spoljnih digitalnih izvora kao što su CD plejeri i digitalizacija ADC-a.

DALJINSKO: Uključeno, univerzalni daljinski

FIRMVARE: Moguće nadograditi putem USB Control panela

SNABDEVANJE SVEUČILIŠNOM SNAGOM

OPCIJSKI ULAZNA SNAGA DC / BATTERIJA: 12VDC

DIMENZIJE: ŠxDxH = 8,5k8,5k1,74 ”= 216k216k44mm

TEŽINA: 4kg, 2kg

GARANCIJA: 2 godine

Brooklyn Bridge – D/A & Strimer

Brooklin Bridge je identičan onom Brooklin DAC + u pogledu audio kola i performansi, ali ima dodatak ugrađenog mrežnog toka. AES / EBU digitalni ulaz zamenjen je mrežnim konektorom, ViFi antenom i USB portom za spoljni muzički čvrsti disk. Samo dodajte tablet (ipad ili android) za kompletni muzički sistem da biste prenosili Tidal MKA, Kobuz Hi-Res ili druge servise za striming ili reprodukovali lokalne datoteke povezane na USB port Brooklin Bridge. Roon zahteva dodatno Roon Core. Kao i u Brooklin DAC + postoji linijsko i fono analogno predpojačalo i referentno pojačalo za slušalice.

SPECIFIKACIJE:

KONVERZIJA: do 384k, 32-bitni PCM, matični DSD do DSD256, DKSD, 130dB DR, ES9028PRO čipset MKA HI-RES DECODER: ugrađeni sertifikovani hardverski MKA ™ dekoder, potpuno se odviju do originalne uzorke

MREŽNI ULAZI: Ethernet CAT5 (PCM do 24 / 192k, DSD64, ViFi (PCM do 24 / 192k, DSD64)

DIGITALNI ULAZI: USB2 Class2 (OSKS, Linuk, bez upravljačkih programa, svi formati do 384k), 2k S / PDIF (PCM do 24 / 384k, do DSD128 DOP), Toslink (do 24 / 176k, DSD64 DoP) SAT: “Mitek Femtoclock Generator ™” 0,82ps interni podrhtavanje.

ANALOGNI IZLAZI: RCA, uravnoteženi KSLR, istovremeno, impedancija od 75 Ohm GLAVNI

IZLAZI: referentna velika struja, Visoko prolazno pojačalo za slušalice, 500mA, 6 W, dvostruka utičnica za slušalice, dizajnirano tako da teško vozi voziti slušalice

UGRADNI ATTENUATOR: Izbor analognog atenuatora od 1 dB, odvojen za glavni izlaz i slušalice, Digitalni 32-bitni prigušivač i dvodimenzatorski relej bajpas 1-bitni.

UGRADNJA ANALOG PREAMP: Linijski ulaz ili ulaz Phono M / M, M / C, relejski upravljani.

FUNKCIJA AUDIO INTERFACE: Svi digitalni ulazi mogu se usmeravati u računar preko USB2. Omogućava vezu spoljnih digitalnih izvora kao što su CD plejeri i digitalizacija ADC-a.

DALJINSKO: Uključeno, univerzalni daljinski

Manhattan DAC II – D/A Konvertor

Funkcije Manhattan DAC II uključuju:
– Čipset Saber 9038 sa najboljim performansama u svetu sa 130 dB.
– Opciona Streamer mrežna kartica. Samo dodajte Ipad u celosti   striming sa Tidala, Kobuza itd. Roon Readi.
– 32-bitni integer klase 2 USB2 audio interfejs bez vozača
– Prozirni analogni prigušivači predpojavila svetske klase
– hardverski dekoder MKA ®
– Poboljšana opcionalna kartica za fono pojačalo
– Novi, sistem menija jednostavan za navigaciju

Manhattan DAC II dizajn koristi istu šasiju, isto napajanje i sklopove prednjeg panela kao i originalni Manhattan. Koristi potpuno novu, redizajniranu glavnu ploču. Ovo nudi značajnu nadogradnju kvaliteta zvuka. Znatno bolji detalj i rezolucija, i vrhunski performanse analognog predpojačalo.

Originalni vlasnici Menhetna se ohrabruju da nadograde na Manhattan DAC II po veoma povoljnoj ceni nadogradnje. Nadogradnja uključuje zamenu matične ploče i vršiće ih u Sjedinjenim Američkim Državama Mitek Brooklin kancelarija, u Evropi, Mitek Varsav kancelarija, a u inostranstvu ovlašćeni Mitek prodavač. Molimo kontaktirajte Mitek preko mrežnog sistema za tehničku podršku za više detalja.

Brooklyn AMP – Pojačalo snage

Brooklin AMP je referentno pojačalo snage sa potpisom Mitek zvuka – muzički, detaljni i pregledni. Njegov dvostruki mono dizajn prekida čaroliju kvaliteta zvuka koja je povezana sa Klasa D i dokazuje da dobro izvedeni sklopovi klase D mogu izazvati najbolje klase A i zvuk neverovatan. Pojačalo je upakovano u minijaturni 1/2 nosač ormara i dovoljno je mali da stane u aktovku, a istovremeno moćan za pogon najvećih sistema zvučnika. Dizajniran je da se koristi kao obično samostalno pojačalo napajanja ili kao dopuna Brooklin DAC-u za kompletan moderan digitalni streaming i reprodukciju vinila.

Brooklin AMP je još jedan potpuno novi, neverovatno zvučan proizvod kompanije Mitek, lansiran na Minhen 2017 u HiFi Shovu. Mitek ekspertiza sa zlatnim ušima korišćena je za dizajniranje verovatno najboljeg zvučnog pojačala klase D na svetu. Mitek inženjeri sa glavnim dizajnerom Michalom Jureviczom pokazali su da pažljivo izveden klasa D može zvučati kao trioda, sa prelepom sredinom i dubinom, a da pritom održava dubok bas i brz prolaznost i detalje. U ovom projektu korišćena je Mitek opsežna stručnost sa DSD-om, tehnologijom sličnom digitalnim pojačavačima. Ova arhitektura omogućava pakovanje puno snage (300V / h) u male šasije 1/2 nosača, male i dovoljno lagane da se mogu nositi u torbi. Za razliku od drugih utvrđenih proizvoda na ovoj veb lokaciji, Brooklin AMP podleže 30-dnevnoj garanciji povrata novca koja će se završiti kada prve ocene AMP-a budu objavljene tokom ovog pada.

SPECIFIKACIJE:

OCENA SNAGA SA 1% THD: na 16 Ohm – dual mono 2 k 130 W na 8 Ohm – dual mono 2 k 250 V na 4 Ohm – dual mono 2 k 300 V na 2 Ohm – dual mono 2 k 400 V Vrhunac – dual mono 2 k 1200 V

IZLAZNA ŠKOLA: 70 Vp / 140 Vpp (istovar) SNR:> 121 dB

FREKVENCIJENI ODGOVOR -3dB: 10Hz – 30kHz

THD REGULAR USE: <0,01%

ZAŠTITNA KOLA: Zaštita od kratkog spoja, jednosmerna zaštita, pod naponom, temperaturna zaštita, zaštita od preopterećenja

DAMPING FACTOR:> 400 DC

POVER ON TRIGGER: minijack 12VDC

SNABDEVANJE NA SVETU ŠIROKOG napajanja: 100-240VAC 50/60 Hz

DIMENZIJE: ŠxDxH = 8,5k9,5k1,74 ” = 216k241k44mm

TEŽINA: 6kg, 3kg

GARANCIJA: 2 godine